За нас

mariva logo„Марива” ООД е фирма, създадена през 2007 година в град Пловдив, и е специализирана в почистване и поддържане на текстилни изделия и дрехи, чрез пране и химическо чистене.

Оборудвана със съвременна техника, фирмата има капацитет в индустриалното пране от около 300 кг. и от около 100 кг. дрехи за химическо /сухо/ почистване на ден. В ателието за химическо чистене и пералнята работим с най-добрите машини в бранша – BÖWE (Германия), Miele (Германия) и PONY (Италия). Използват се почистващи препарати на водещата немска фирма BÜFA. Това гарантира качеството на нашите услуги!

Марива – професионално пране и химическо чистене е член и на Асоциацията за химическо почистване в България.

Наши бизнес партньори са множество ресторанти, столове за хранене, хотели, почивни станции, детски градини, медицински центрове, болници и други.

За корпоративни клиенти (хотели, ресторанти, почивни станции, заведения и т.н.) цените са по договаряне и предлагаме както транспорт до обекта, така и дългосрочно партньорство.

За изготвяне на индивидуална оферта или запитване, можете да се свържете с нас на имейл mariva.ltd@gmail.com, или на посочения в контактите телефонен номер.

Можете да видите предлаганите от нас услуги тук.