За нас

„Марива” ООД е фирма, създадена през 2007 година в град Пловдив, която е специализирана в почистване и поддържане на текстилни изделия и дрехи чрез пране и химическо чистене.

Оборудвана със съвременна техника, фирмата има капацитет в индустриалното пране от около 300 кг. и от около 100 кг. дрехи за химическо /сухо/ почистване на ден. В ателието за химическо чистене и пералнята работим с най-добрите машини в бранша – BÖWE (Германия), Miele (Германия) и PONY (Италия). Използват се почистващи препарати на водещата немска фирма BÜFA. Това гарантира качеството на нашите услуги!

Марива – професионално пране и химическо чистене е член и на Асоциацията за химическо почистване в България.

Наши бизнес партньори са множество ресторанти, столове за хранене, хотели, почивни станции, детски градини, медицински центрове, болници и други.

За корпоративни клиенти (хотели, ресторанти, почивни станции, заведения и т.н.) цените са по договаряне и предлагаме както транспорт до обекта, така и дългосрочно партньорство.

За изготвяне на индивидуална оферта или запитване, можете да се свържете с нас на имейл mariva.ltd@gmail.com, или на посочения в контактите телефонен номер.

Можете да видите предлаганите от нас услуги тук.

– Контакти –

Обект 1: град Пловдив, жк. Тракия, бул. ”Освобождение” 83

Телефон: 0888 383 514

E-mail: mariva.ltd@gmail.com

Политика за използване на „бисквитки“(Cookies policy) | Политика за защита на личните данни

© 2014-2023, Марива – професионално пране и химическо чистене. Всички права запазени.

Create a website or blog at WordPress.com